Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Funderar på att göra denna rätt http://www.matklubben.se/matklubben/slarvan/kokbok/?id=3588122&recipeid=6947 Men finns det nåt vin som passar till sånhär mat??
Hej! Jag skulle testa det här vinet till den maten: Rabl Grüner Veltliner (nr 2296) en box på 1,5 liter för 155 kr. (Y)
Ok, tack! Fast helst skulle jag nog vilja ha ett rött vin....Fler tips :)
När det gäller rött vin så passar McPherson Shiraz till med mesta i matväg, om det inte är för kryddstarkt (Y)
Googlade lite vad man helst dricker till het mat. Detta fick jag fram. http://www.chilihead.se/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=54
Ja, Kloster Eberbach Riesling Kabinett 2004 (5810, 89 kr) kan jag verligen rekommendera! (Y)
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Funderar på att göra denna rätt
http://www.matklubben.se/matklubben/slarvan/kokbok/?id=3588122&recipeid=6947
Men finns det nåt vin som passar till sånhär mat??
Hej! Jag skulle testa det här vinet till den maten:
Rabl Grüner Veltliner (nr 2296) en box på 1,5 liter för 155 kr.
(Y)
Ok, tack!
Fast helst skulle jag nog vilja ha ett rött vin....Fler tips :)
När det gäller rött vin så passar McPherson Shiraz till med mesta i matväg, om det inte är för kryddstarkt (Y)
Googlade lite vad man helst dricker till het mat. Detta fick jag fram.
http://www.chilihead.se/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=54
Ja, Kloster Eberbach Riesling Kabinett 2004 (5810, 89 kr) kan jag verligen rekommendera! (Y)