Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinförslag sökes

  • 26 september 2000

    Vad dricker man bäst till getost med honung?

  • 27 september 2000

    Till getost rekommenderas oftast vita viner, tex Sauvignon Blanc. Med honung till föreslår vi ett sött vin från Loire eller Alsace. Prova Tokay-Pinot gris, finns i bra prisklasser på Systembolaget. Vill du dricka ett rött kan du prova ett Cabernet Franc. /Red.

  • 10 oktober 2000

    Jag skulle prova en Chardonnay, med lite smörig smak. Brukar vara gott till honung och passar alldeles utmärkt till getost.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.