Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vintips till ädelostpaj med päron.

  • pirrepurjo 25 mars 2013

    Vill gärna ha förslag på ett gott vin till ädelostpaj med päron.

  • bjoli198 25 mars 2013

    jag skulle nog välja något vitt, halvtorrt... eller fråga på systemet om de kan tipsa

  • asasto 25 mars 2013

    Skulle nog också välja ett vitt halvtorrt vin (och jag jobbar på bolaget)

  • svengelsk 26 mars 2013

    Portvin och stilton är en klassisk kombination.

  • pirrepurjo 27 mars 2013

    Tack för tipsen.

  • bjoli198 27 mars 2013

    Skrivet av svengelsk den 26 mar 2013

    Portvin och stilton är en klassisk kombination.


    Jag tänker typ: Stiltonpaj med pepparkakebotten när du nämner det på det sättet...

  • bjoli198 27 mars 2013

    råkade skriva samma inlägg två gånger

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.