Som omväxling kan man välja att griljera skinkan med smak av t.ex. tandoori, mango chutney eller chipotle.
Instruktioner
- Tandoorigriljering:
Sätt ugnen på 225ºC. Rör ihop alla ingredienserna utom ströbrödet. Låt blandningen vila i 15 minuter och bre den sedan över julskinkan. Sikta ströbröd över. Griljera i ca 10 minuter. Låt vila något före servering.
- Chutneygriljering:
Sätt ugnen på 225ºC. Rör ihop alla ingredienserna utom ströbrödet. Låt blandningen vila i 15 minuter. Bre den över julskinkan. Sikta ströbröd över. Griljera i ca 10 minuter. Låt vila något före servering.
- Chipotlegriljering:
Sätt ugnen på 225ºC. Rör ihop alla ingredienserna utom ströbrödet. Låt blandningen vila i 15 minuter. Bre den över julskinkan. Sikta ströbröd över. Griljera i ca 10 minuter. Låt vila något före servering.
Publicerat den
27 november 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Förra julen gjorde jag chutneygriljering på skinkan och den var god.