Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

3 olika griljeringar till skinkan

(1 kommentar)  
Skriv ut

Som omväxling kan man välja att griljera skinkan med smak av t.ex. tandoori, mango chutney eller chipotle.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tandoorigriljering: Sätt ugnen på 225ºC. Rör ihop alla ingredienserna utom ströbrödet. Låt blandningen vila i 15 minuter och bre den sedan över julskinkan. Sikta ströbröd över. Griljera i ca 10 minuter. Låt vila något före servering.
  2. Chutneygriljering: Sätt ugnen på 225ºC. Rör ihop alla ingredienserna utom ströbrödet. Låt blandningen vila i 15 minuter. Bre den över julskinkan. Sikta ströbröd över. Griljera i ca 10 minuter. Låt vila något före servering.
  3. Chipotlegriljering: Sätt ugnen på 225ºC. Rör ihop alla ingredienserna utom ströbrödet. Låt blandningen vila i 15 minuter. Bre den över julskinkan. Sikta ströbröd över. Griljera i ca 10 minuter. Låt vila något före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • UllaC 17 november 2010

    Förra julen gjorde jag chutneygriljering på skinkan och den var god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.