Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

9 timmarsbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Lika gott som stenugnsbakat Mycket bra att doppa i grytan till jul.

Ingredienser

Instruktioner

Allt blandas, och jäses i bunken i 30 minuter. Baka ut till 3 limpor. Jäses på plåten i 30 minuter. In i ugn på 225gr i 25 min. Stäng sedan av ugnen, och låt brödet stå kvar ca.9 timmar på eftervärme. OBS!!!!!!!!! Öppna ej luckan under dessa 9 timmar.

Kommentarer (1)

  • beababen 1 juli 2010

    Suuupergott bröd! Ungarna älskar det och lätt och smidigt bakat! Jag tillsatte dessutom 1,5 msk malda brödkryddor. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.