Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

A piece of cake Morotskaka

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Supergod och lätt morotskaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt.
  2. Blanda alla torra ingredienser och vänd ner dem i äggsmeten, Försiktigt och ej med elvisp.
  3. Tillsätt olja och rårivna morötter. Fyll smeten i en smord och bröad kakform med löstagbar kant, 24 cm i diameter.
  4. Grädda i mitten av ugnen i cirka 55 minuter. Prova med en sticka, den ska inte vara kladdig. Låt kakan svalna .
  5. Frosting: Vispa alla ingredienser krämigt. Bred frostingen över kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.