Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Abborre i dillsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabblagad fiskrätt jag har fått av min mamma

Ingredienser

Instruktioner

Stek filéerna några minuter / sida i smöret, salta och peppra. Häll över grädden och strö över dill efter tycke och smak. Låt det koka ihop några minuter. Serveras med potatismos och rårivna morötter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • wallst 15 maj 2012

    Låter fantastiskt gott, måste testa i sommar.

  • linnea52 14 juni 2012

    Denna rätt har jag tillagat många gånger på färsk aborre ute i skärgården - det finns inget godare!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.