Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Abborre i gräddsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En maträtt som jag ärvt från min mor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra abborrflérna,vänd dem sedan i mjölet. Fräs purjolöken i matfett så att den börjar svettas. Tag upp den. Stek abborren i smör, tills den har fått en fin färg.
  2. Häll på grädden och blanda ner purjolöken och de hackade örterna. Sjud på svag värme ca 15-20 minuter.
  3. Bjud på nykokt potatis och en fräsch grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mirj 9 juli 2013

    Hej!Det låter som ett bra recept för jag gillar att laga mat på ett enkelt vis med få ingredienser. Jag har jobbat i affär tidigare och har därför fått avsmak för de varor, som finns där. Jag vill använda så mycket jag kan direkt från naturen med helt fräscha produkter. Dessutom fiskar jag själv så jag har tillgång till färsk fisk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.