Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Abborrfilé i dill och gräddsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Vänd filerna i mjölet och stek dom knapriga i en stekpanna. Ta upp dom och häll bort fettet. Stek nu de grovt hackade champinjonerna och den skalade och hackade tomaten på svag värme så de mjuknar. Häll på grädden och låt det koka in. Smula i buljongtärningen. Såsen skall inte bli för tjock, bara ha lite stadga. Smaka av med salt och peppar och strö i dillen. Häll såsen över abborrfilérna och servera med kokt potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.