Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Abborrsoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smakrik soppa, servera med en klick limeaioli.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp kryddpepparkornen i fiskbuljongen. Skala och skär moroten i stavar, skär potatisen i mindre bitar. Lägg morot och potatis i buljongen och låt koka mjuka. Skala och hacka rödlöken. Skär abborren i mindre bitar. Lägg lök och fisk i soppan. Häll i grädden. Låt koka till fisken är färdig, den blir vit när den är färdig. Smaka av med salt och peppar. Hacka gräslöken och lägg i vid servering.

Kommentarer (1)

  • vastersia 18 april 2016

    Lättlagad och god soppa,till och med mitt barnbarn gillar den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.