Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädel köttfärspaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Otroligt god med flera smaker!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop till pajdegen. Ställ den att vila i kylskåp ca 30 min. Kavla ut pajdegen och lägg i pajform. Grädda pajskalet i 225 grader, 15 min.
  2. Bryn färsen i smör. Blanda i finhackad selleri, paprika, salt peppar och soja. Tillsätt sist persilja. Fyll på med köttfärsblandningen. Smula till sist ädelost över. Servera direkt med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.