Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums filibaba

Ingredienser

Instruktioner

Strimla lövbiffen och bryn den i matfett. Ta upp köttet ur pannan. Skala och klyfta rödlöken och fräs i matfett. Lägg tillbaka köttet i stekpannan. Häll i grädde och vatten. Koka upp och koka i 5 minuter. Smula i osten och rör tills den har smält. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja. Servera till pasta, ris eller potatisklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • CGP 17 februari 2008

    Lättlagad och supergod. Passar både vardag och fest. Kan serveras både till pasta,ris och potatis gör den suverän. Alla på jobbet vill ha receptet.

  • Christina56 6 mars 2008

    Supergod och lätt att göra. Hela familjen var nöjd.

  • Kickijohansson 14 november 2009

    Denna maträtt måste jag göra. Den verkar vara jättegod. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.