Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelbiffar med lökmarmelad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett recept från Hemmets Journal som lät gott, och i verkligheten var det jättegott! Rödlöksmarmeladen var en riktig hit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjölk och ströbröd i en skål och låt svälla i 5 minuter. Blanda i köttfärs, ägg, ädelosten i små bitar, salt och peppar.
  2. Forma till biffar och stek dem i en stekpanna med smör, 3 minuter per sida.
  3. Rödlöksmarmelad: Skala, dela och skiva löken tunt och stek den mjuk i en stekpanna med smör, utan att den får färg. Tillsätt vinäger och honung och koka ihop i 10 minuter.
  4. Servera biffarna med rödlöksmarmelad och rostad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.