Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelfärs med krämigt mos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Himla god köttfärslimpa med fluffigt mos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen mjuk. Häll av vattnet och mosa potatisen. Blanda i mjölk, fett, kryddor och vitlök.
  2. Stek lök och svamp tillsammans med färsen. Smaka av med kryddor. Rör i smulad ädelost och mjölk, låt puttra ihop några minuter. Lägg färsen i mitten på en ugnsform, med moset på var sida. Strö över ost.
  3. Gratinera i 225 grader ca 20-30 minuter
  4. Servera med blandad sallad och inlagd gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.