Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelgryta av fläskfile och congnac

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fick ett brev av mina svärföräldrar med recept i. De har provat rätten och säger att det är gott, och vi litar på dem! Vi brukar ha samma smak när det gäller mat. Vi vill dela med oss till alla!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filen i lagom stora bitar. Bryn filen, bacontärningarna och hackade löken tillsammans i en gryta. Häll på grädden, congac och kalvfond. Rör om och låt småkoka. Känn efter så att filen är färdig. Klicka i senapen och osten. När osten är smält är grytan färdig.
  2. Kantarellerna läggs i då senapen och osten klickas i. Eller stek dem bredvid och servera allt med pressad potatis eller klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.