Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelkassler med Pommes Duchesse

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Trevlig bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skiva purjolöken. Tillsätt champinjonerna och fräs i margarinet. Smula i ädelosten och rör ner creme fraichen. Smaka av med oregano och svartpeppar. Häll i Maizena och rör om. Häll såsen över kasslern och toppa med ströbröd.
  2. Använd ett stort ugnsfat för att få plats med potatisen.
  3. Pommes Duchesse: Laga till potatismoset efter beskrivningen och rör ner 2 äggulor däri. Spritsa ut toppar runt om köttet på fatet.
  4. Gratinera högt upp i ugnen 6-7 minuter i 225 grader till fin färg. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.