Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelmandel kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

För dej som älskar ädelost så är denna rätt perfekt. Ädelost och kyckling är ju supergott ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen i smör. Salta och peppra. Lägg över i ugnsfast form
  2. SÅS: Koka upp buljong, grädde och cremefraichen, tillsätt vetemjölet utrört i lite vatten. Låt såsen sjuda ett par minuter. Smula ner ädelosten, salta och peppra. Häll såsen över kycklingen. Strö över flagad mandel och den rivna osten. Gratinera i 200 grader i ca 30 minuter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • WivianneA 16 februari 2008

    Jag gjorde denna rätt fast i en magrare variant . Jag bytte ut vispgrädde mot matlagn.grädde och tog en mager fraich (8%) jag uteslöt även den rivna osten. Dessutom hade jag en 17 %-ig ädelost. Det blev jättegott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.