Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelmandel kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt uppskattad och enkel bjudrätt

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kycklingen i smör, salta och peppra. Lägg över i en form SÅS: Koka ihop grädde, creme fraishe och buljong. Tillsätt vetemjölet blandat med lite vatten. Låt såsen sjuda ett par minuter. Smula ner osten, salta och peppra. Häll såsen över kycklingen. Strö flagad msndel och riven ost över. Servera med ris och en grönsallad. Ugn 200 grader i ca 30 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.