Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelost-kyckling gratäng med vindruvor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smaken av ädelost och vindruvor gör detta till en smakfull rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ung 225 grader
  2. Dela varje filé i 2 bitar och krydda. Lägg dem i en eldfast form.
  3. Koka upp grädden med söndersmulad ädelost i en kastrull. Vispa till en jämn och krämig konsistens. Slå såsen och crème fraiche över kycklingdelarna. Sätt in formen i ugnen ca 25 minuter eller tills ytan blir ljusgul.
  4. De sista 3-4 minuterna läggs de delade och urkärnade vindruvorna i en hög på mitten av formen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.