Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelost- och räkröra

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Till fördrinken passar den här goda röran som läggs på mindre bitar av knäckebröd eller annat gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna och finhacka schalottenlöken.
  2. Skär räkorna i bitar. Mosa ihop osten och matyoghurten med en gaffel. Blanda ner löken och räkorna. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bryt 20 bitar knäckebröd och fördela röran på dem. Garnera med små dillkvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.