Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostbiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Annorlunda variant på vanliga pannbiffar. Använd valfri ädelost. Själv gillar jag Kvibille Svart, men t ex gorgonzola fungerar nog också. Servera med citronyoghurt och ugnsbakade rotfrukter (recept på bägge dessa finns på min sida) och en grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv äpplen, gul lök och ädelost. Blanda ihop alla ingredienserna utom köttfärsen till färsbiffarna. Tillsätt köttfärsen, blanda ihop allt (gärna med händerna) och smaka av med salt.
  2. Forma till biffar och stek på ganska låg värme tills de fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maggstrom 22 september 2012

    Kanon goda! Väldigt heta så nästa gång ska jag nog dra ner på ancho och chipotlechili. Men det blir fler gånger man gör dom.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.