Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostcheesecake med pepparkssmak

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Den här cheesecaken är inte lika söt som vanliga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Mal sönder kexen i matberedaren eller med en stavmixer, blanda med det smälta smöret. Tryck ut smulorna i en form med löstagbar kant. Smöra kanterna på formen.
  3. Blanda philadelphiaost och ädelost i matberedare eller med mixerstav, rör ihop med äggen till en smet. Rör sist i russinen. Lägg smeten i formen.
  4. Sätt in formen längst ned i ugnen och grädda ca 35 minuter eller tills fyllningen stannat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.