Gräddig krämig fyllning i härliga crépes som går bra att förbereda dagen innan för att endast gratineras vid servering.
Instruktioner
- Ugn 225º.
- Vispa samman ägg, hälften av mjölken och mjölet till en klumpfri smet. Tillsätt resten av mjölken och saltet. Smält smöret i en stekpanna och rör ner det i äggsmeten.
- Grädda crépsen med ca 3/4 dl smet i crépespannan.
OBS! Grädda bara på ena sidan.
- Fyllningen:
Värm grädden i en kastrull. Smula i osten och rör tills den har smält samman med grädden. Fördela fyllningen som en sträng på varje créps på den ogräddade sidan.
- Rulla samman, lägg i en smord ugnsfast form och strö över lite ost. Gratinera ca 5-10 minuter så de blir varma och gyllena. Garnera med valnötter och servera ex med en sallad.
Publicerat den
5 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar