- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Ett superenkelt och supergott recept för många tillfällen.
Instruktioner
- Smält hälften av matfettet i en stekpanna. Bryn fläskfilén runt om tills den fått färg, 5-10 minuter.
- Skär köttet i skivor och lägg det i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar.
- Skär champinjonerna i skivor. Smält resten av matfettet och fräs svampen i 5-10 minuter. Krydda med salt och peppar.
- Lägg svampen i formen och smula över ädelosten.
Blanda grädde, crème fraiche, persilja och sija. Häll alltsammans i formen.
- Ska du servera rätten som bjudmat kan du förbereda hit.
- Gratinera köttet i mitten av ugnen i 200 grader, ca 15-20 minuter.
- Serveringstips!
Gratinerade potatismostoppar och lättkokta morots- eller zucchinistavar.
Publicerat den
10 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar