Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Låt gärna grytan stå och dra.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttet. Smula sönder osten. Sätt till tomatpurén och vitlök Buljongtärningen löses i 1 dl vatten och stekskyn från pannan hälls över Koka tills köttet är mört. 15 minuter före servering, häll i gräddfilen och den strimlade paprikan. Krydda med oreganon. Serveras med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.