Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostkyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Saftig kycklingfilé med pikant ädelostsås, pasta och stekt svamp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Bryn dem fint bruna i matfett på medelvärme. Häll på buljong, täck med lock och efterstek på svag värme tills köttet är genomstekt, ca 10 minuter.
  2. Koka upp grädden med de krossade vitlöksklyftorna och smula i ädelosten och låt den smälta. Späd med kycklingskyn och smaka av med salt och peppar. Sjud såsen ett par minuter.
  3. Servera ädelostkycklingen med nykokt pasta, gratinerade tomater och stekt svamp.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Svea36 1 mars 2010

    Tack för alla goda recept i gratäng form finns de något bättre och lättare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.