Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Krämig kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna för såsen (utan mjölet) och koka upp. Blanda mjölet med lite kallt vatten och red av såsen.
  2. Skär en ficka på varje kycklingfilé. Spritsa i rikligt med ädelost.
  3. Rör ihop ingredienserna till marinaden och pensla på kycklingfiléerna. Lägg filéerna i ugnssäker form och tillaga i ugnen i 225 grader i 45 minuter.
  4. Ta ut formen ur ugnen och häll såsen över kycklingen. Sätt in formen igen i 15-20 minuter.
  5. Serveras gärna med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • imminn 17 januari 2011

    Hej! Hur länge låter du köttet ligga i marinaden? Använder du även den till såsen? MVH Imminn

  • Kidd 17 januari 2011

    Marinaden ska bara penslas på. Jag har nu korrigerat receptet. Tack för synpunkten!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.