Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God paj med bacon och champinjoner

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienser till pajen och låt degen vila i kylen i 30 minuter. Tryck ut degen i en form och förgrädda 20 minuter i 200 grader.
  2. Skiva bacon och champinjoner och stek det. Smula ner ädelosten och strö blandningen över pajen.
  3. Vispa ihop ägg och crème fraiche, smaksätt med salt och peppar och häll det över pajen.
  4. Grädda i ca 25 niuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.