Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostpaj med fikon och druvor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt paj att äta en varm sommarkväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman ingredienserena till pajdegen i en matberedare. Kavla ut och fördela i fyra portionsformar eller en stor, ca 23 cm i diameter. Ställ kallt i 30 minuter.
  2. Förgrädda pajskalet i 200 grader, 7-10 minuter för en stor form.
  3. Vispa samman mjölk, ägg, salt och cayennepeppar. Häll det i formarna. Smula ner ädelosten. Grädda i 200 grader ca 18 minuter för små formar och ca 35 minuter för en stor.
  4. Garnera pajen med fikon och vindruvor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.