Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket god och omtyckt av många. Lätt att laga och värma ifall man vill göra den i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

Mosa sönder ädelosten i en kastrull och tillsätt grädden. Sätt plattan på medelvärme och rör om då och då. När den börjar koka vispa från botten ordentligt. Tillsätt Majzenaredningen och låt den småputtra i 3 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 9 februari 2011

    Så enkelt å gott! Fast jag låter den stå å puttra på svag värme en halvtimme eller nåt så den mojsar till sig rejält å behövs inte redas då.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.