Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelosttryffel med pepparkaka

 
Skriv ut

Vansinnigt goda både till kaffet, glöggen eller när sötsuget sätter in.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde och smör, hacka chokladen. Rör ut chokladen i grädden så den smälter. Låt svalna en aning. Smula i ädelosten och rör ut cognacen. Ställ svalt för att stelna. Krossa pepparkakorna fint, rulla tryffeln till kulor täck med krossad pepparkaka.
  2. Förvaras svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.