Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädla julköttbullar med älgfärs

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rulla vilda julköttbullar i år. Ädelost ger spännande smak åt älgfärsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd och grädde i en bunke. Låt svälla ca 10 min.
  2. Skala och finhacka löken. Bryn den i smör i en stekpanna. Låt svalna.
  3. Blanda ner färs i ströbrödsblandningen. Tillsätt lök, ägg, smulad ost, salt och peppar. Rör till en smidig färs. Forma färsen till bullar. Bryn dem i smör i en stekpanna. Skaka pannan då och då och låt köttbullarna eftersteka på svag värme.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • GunJohansson 7 december 2009

    Saftiga och fantastiskt smakrika köttbullar. Gick hem hos alla familjemedlemmar!

  • miramamman 20 december 2009

    Goda och snabbgjorda, detta blir julaftonens köttbullar.. jag serverade dem med gräddsås och kokt potatis och gele, husmanskost när den är som bäst.

  • evanet418 23 december 2015

    Jag tackar för recepttipset. Det måste jag prova. Bästa hälsningar Evanet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.