Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg i kopp

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Perfekt lunch...snabb...lättlagad...god...nyttig...mättande...minimalt med disk :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knäck två ägg i en tekopp som tål mikrovärme.
  2. Vispa med en liten visp eller med en gaffel. Tillsätt mjölk,salt och peppar.
  3. Sätt in koppen i mikron, ställ effekten på 700 w. Låt koppen stå inne i 45 sekunder, ta ut den och rör om så att äggsmeten blandar sig.
  4. Ställ in koppen igen i 1 minut. Ta ut och rör om i äggröran.
  5. Du kan variera den här äggröran genom att blanda i t.ex. hackad rökt skinka eller lite riven ost.
  6. En smörgås, ett glas mjölk och en frukt så står du dig länge...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.