Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg i ugn

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag älskar verkligen den här rätten! Den är självskriven på vårt påskbord!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och halvera äggen. Lägg dem i en smord ugnsform. Smät matfettet och rör ner mjölet. Tillsätt grädde och koka upp under omrörning. Koka ett par minuter. Smaka av med körvel, salt och peppar. Häll såsen över äggen. Lägg på räkorna och strö över osten. Gratinera i 250 grader i 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • delikat 21 mars 2008

    Gott, även utan räkor. Serverades hos oss med två sorters sill, kokt potatis och rödbetssallad. Dekorerat med rucola.

  • gittan47 25 mars 2008

    Laggade dena rätt i påsk den var mycket god. Den blev uppskattad ger 5 poäng

  • lillafatima 12 april 2009

    Det här var jätte gott. Jag fick mota bort min familj så de inte skulle äta upp allt innan vi hade serverat maten :)

  • barabbas 16 april 2009

    Hej lagade de här äggen i påsk när jag bjöd hem mina barn m. familjer , alla tyckte om dem. Jag ger 5 poäng Hälningar Berit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.