Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg med färg

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En äggrätt som är god på påskbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen .Skala och skiva rotsellerin i 8 tunna skivor Koka dem mjuka. Lägg dem på serveringsfat .Ställ äggen ovanpå. Skär av i botten så att de kan stå. Skär också av toppen. Fräs svampen tillsammans med curryn. Strö över mjölet och späd med grädde under omrörning ca 5 min.
  2. Salta, peppra. Koka ärter, tärna paprikan låt den bli varm med liten klick margarin. Häll såsen över äggen. Lägg en krans av ärter runtom och sedan en krans av paprika. Garnera äggen med räker och dill

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.