Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg med rysk sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera med någon rökt fisk och ett gott bröd till eller som tillbehör på påskbuffén eller julsmörgåsbordet...midsommar...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär gurkan i mycket fina tärningar. Blanda därefter saltgurka, kesella, matlagningsyoghurt, dijonsenap, florsocker, salt, dill och gräslök till såsen.
  2. Dela äggen.
  3. Lägg upp såsen på ett fat och lägg på ägghalvorna. Garnera med dill och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.