Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg och ansjovislåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lådan passar bra som lunch eller middag eller på en rustik buffé och varför inte på julbordet. Beroende på antalet övriga rätter räcker den då till 6-8 personer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225°.
  2. Skala och skiva potatis och lök tunt. Fräs löken mjuk med matfett i en panna. Varva potatis, lök och ansjovis i en ugnsform. Krydda med peppar.
  3. Täck med folie och sätt in lådan i ugnen ca 20 minuter. Ta bort folien. Vispa ihop ägg, mjölk och persilja och slå i formen.
  4. Sikta över lite ströbröd och grädda tills äggstanningen stelnat, ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.