Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg- och räkpaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

God räkpaj som mina barn älskar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered pajskalet, 2 dl mjöl, 200 gram smör hackas ihop, tillsätt 2 msk vatten och du vill 1 ägg. Låt sedan pajdegen vila i kylen ca 1 timme.
  2. Klä en ugnsfast form med pajdegen. Förgrädda i 200 grader i 10 minuter.
  3. Under tiden blandas fyllningen, salt behövs inte eftersom att osten är tillräckligt salt.
  4. Fyll pajskalet, och grädda i 225 grader i 30 minuter.
  5. Servera med grönsallad och bröd

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • fialia75 10 augusti 2009

    räkpaj

  • nilha 4 oktober 2009

    Mycket gott och enkelt. Mannen saknade nåt med lite tuggmotstånd och vi funderar på jordnötter till nästa gång. Detta blir det fler gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.