Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg och tonfisktårta

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

jätte god, o lätt att göra smörgåstårtan

Ingredienser

Instruktioner

Börja med fyllningen, finfördela den avrunna tonfisken, men de hackade äggen, rör ner lök, majonäs, chilisås och dill. Salta och peppra ev. Skär bort kanterna på brödet, lägg upp 3 ev 4 bröskivor intill varandra. Täck de med hälften av fyllningen, täck med 3 ev 4 skivor bröd, och lägg på redten av fyllning ovanpå, täck med ytterligare med ett lager bröd. Bred ett tunt lager majonäs över och på sidorna, garnera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.