Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

äggfri pannkaka 1port

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

smaka precis som vanlig pannkaka. men är svår att grädda i stor stekpanna. passar bäst att grädda som plättar eller i liten lagg. gångra smeten om ni är fler som ska äta, lovar att ingen känner någon skillnad mot vanliga pannkakor

Ingredienser

Instruktioner

smakar som vanliga pannkakor, och är mycket goda. men binder inte ihop så bra och är därför svåra att grädda i en stor stekpanna. jag gräddar dem därför oftast i en plättlagg. men det går att göra små pannkakor. hela familjen äter dessa och tycker att de är goda.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ljungqvisten 8 juni 2009

    När jag gör äggfria pannkakor använder jag fiberhusk (1 tsk ersätter 1 ägg). Det gör att pannkakorna får den "rätta" konsistensen, och blir lättare att steka. Bäst blir det om man vispar ihop fiberhusket med en skvätt vatten, och kör det i micron en liten stund. Då blir blandningen slemmig, ungefär som äggvita. Sedan är det bara att vispa i den i pannkakssmeten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.