Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

äggfri sockerkaka

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

god sockerkaka passar till tårta också

Ingredienser

Instruktioner

blanda de torra ingredienserna, smält margarin och blanda i vatten och margarin tills det blir en jämn smet. häll sedan smeten i en smörjd och bröad form och grädda i mitten av ugnen.. i 175 graders ugn.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • MammaIrene 5 februari 2008

    mycket god, lite svår att hantera o få över hel till ett annat fat då man skulel göra tårta av den, men som sagt mycekt god smak! Jag lade 3 plåtstora bottnar på varandra o gjorde tårta på. Det blev uppskattat, men var som sagt svår att få hel över på annat fat

  • Bianca2008 26 januari 2009

    Hur länge ska kakan gräddas?

  • mimiblixt 21 juni 2009

    Använde detta recept till tårta till min ettåriga dotters födelsedag(hon är allergisk mot ägg). Tårtan, som toppades med grädde och färska bär, var en stor hit! Tack för ett suveränt äggfritt recept!

  • frazzan 16 april 2010

    Hej Hur länge ska kakan gräddas?? Det vore bra o veta.

  • Kuutti2 6 juni 2010

    Tack! Helt prefekt! Angående hur länge den ska stå i ugnen så är ju receptet precis som en "vanlig" sockerkaka så en 35-40 minuter är lagom...

  • dinflikka 21 januari 2011

    mycket god, sitter och knaprar på den just nu. Den har bra konsistens som liksom smälter i munnen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.