Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägghalvor med ansjovis fromage

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Passar bra till buffé bordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i blöt en stund i kallt vatten. Blanda crème fraiche, kesella och lök i en skål. Mosa ansjovisfiléerna och blanda ner dem.
  2. Krama ur gelatinbladen och smält dem på svag värme i en kastrull. Rör ner blandningen i skålen och rör om. Låt stå kallt tills den är halvstel och går att spritsa.
  3. Dela äggen och ställ dem på ett fat. Spritsa fromagen i toppar på äggen och ställ i kylen tills fromagen är stel.
  4. Garnera med dillkvistar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Aems 29 mars 2011

    Tack för receptet, ska bli spännande att prova! Hälsn Aems

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.