Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägghalvor med romröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och vanlig variant

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lättsaltat vatten, lägg i äggen och låt koka i 4 minuter för en krämig äggula. Skala äggen och låt dem svalna något innan de klyvs på mitten.
  2. Hacka charlottenlök och dill, lägg i en skål. Tillsätt stenbitsrom och créme fraiche och rör om.
  3. Lägg en klick romröra på varje ägghalva. Dekorera gärna meden dillkvist. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.