Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägghalvor med romröra

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Rom tillsammans med anissmakande körvel blir supergott på ägget. Röran är även god på en nykokt färskpotatis eller på en nystekt råraka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa crème fraiche till en fast kräm. Blanda med osten och hälften av rommen.
  2. Tag undan 12 små kvistar körvel. Hacka resten och rör ner i romröran. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skala och dela äggen i halvor. Klicka romröran på halvorna. Toppa med rom och garnera med körvel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.