Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägglåda med tonfisk.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Passar lika bra till lunch som till buffèbordet.

Ingredienser

Instruktioner

Häll bort spadet från tonfisken och dela den i mindre bitar. Skala löken och skär den i ringar. Skiva potatis, tomater, paprika och oliver. Värm oljan i en stekpanna och fräs lök och paprika tills det har mjuknat. Lägg potatisskivorna i botten på en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Lägg på tomatskivor, lök, paprika, oliver och tonfisk. Strö över dillen. Vispa upp äggen med en gaffel och tillsätt mjölk, salt och peppar. Häll blandningen i formen. Strö över osten. Grädda i mitten av ugnen i 200-225 grader, 25-30 min, eller tills äggstanningen har stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.