Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggröra med tryffel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vill du göra en festlig frukost till helgen?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält fettet på svag värme i en vid kastrull.
  2. Rör lätt ihop ägg, mjölk och salt med en gaffel. Häll äggsmeten i kastrullen och rör med en trägaffel mot botten tills äggröran blivit tjock och krämig.
  3. På bilden visar vi en festligare variant av äggröra där vi blandat skivad tryffel i äggsmeten och serverar äggröran i äggskalen.
  4. Som ersättning för tryffeln går det att smaksätta med tryffelolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.