Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggsallad

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En äggsallad är härligt god och mättande, bra GI- och LCHF-mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg äggen i en gryta med rikligt med vatten. Koka upp och låt koka 6 minuter. Spola äggen under rinnande kallt vatten och låt dem svalna i en skål med kallt vatten.
  2. Skala äggen och hacka dem grovt. Lägg dem i en stor skål och blanda med lök, majonnäs, gräddfil, pickles, senap, dill, salt och svartpeppar.
  3. Mosa äggsalladen lite med en gaffel och blanda väl. Tillsätt ytterligare 1 msk majonnäs om så önskas. Täck över och ställ kallt fram till serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.