En sallad med vårkänsla och med massor av vitaminer. Denna sallad passar utmärkt som en lätt vårlunch. Endast 160 kcal/portion.
Instruktioner
- Koka äggen i 8-10 minuter. Skölj och ansa rädisorna. Skär först rädisorna i tunna skivor och sedan i fina strimlor. Spola äggen under kallt vatten. Skala äggen. Hacka 2 av äggen grovt. Dela de andra 2 äggen i klyftor.
- Skölj örterna och ta bladen från kvistarna. Hacka örterna grovt.
- Blanda crème fraiche, yoghurt, färskpressad citronsaft och senap. Smaka av med salt och peppar. Rör till sist ner olivoljan.
- Blanda rädisor och örter i en stor skål. Blanda ner de hackade äggen och dressingen. Rör om så att det blir en luftig sallad. Garnera salladen med de klyftade äggen.
Publicerat den
5 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar