Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggsallad med tomat och lök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch och färgstark är den här salladen, som tack vare de råa lökringarna också har lite sting i smaken. Dressingen till kan man gott krydda lite mer än vanligt. Salladen är särskilt god till rökt fisk eller kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla salladen och lägg den som en bädd i en låg skål.
  2. Skiva ägg, tomater och lök och arrangera luftigt på salladsbädden.
  3. Vispa samman dressingen och smaksätt den efter eget tycke.
  4. Häll dressingen över salladen och ställ den att dra 10-15 minuter innan den serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.