Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggsallad (till fyllning)

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Äggsalladen jag kör på min förrättstoast eftersom jag inte tål skaldjur eller fisk. Använder den även i smörgåstårta, då gör jag en större sats.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ägg och lök fint.
  2. Vispa grädden och rör ned creme fraiche, majonnäs och kaviar. Blanda i ägg och rödlök, var försiktig så att inte äggen mosas sönder, man vill behålla dem i bitar.
  3. Smaka av med salt, peppar och klipp till sist ned fint av gräslök

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.